Sökmotorn DuckDuckGo vässar nu säkerheten och skyddet för de användare som valt en sökmotor som inte kartlägger dem med säkerhets-plugins för alla de stora webbläsarna.

DuckDuckGo samlar inte in data om vad du söker på och skyddar dian sökresultat. Nu tar DuckDuckGo ett steg till och har tagit fram en plugin för alla de stora webbläsarna som ska stoppa snokades trackers.

Over the years, DuckDuckGo has offered millions of people a private alternative to Google, serving over 16 billion anonymous searches. Today we’re excited to launch fully revamped versions of our browser extension and mobile app, extending DuckDuckGo’s protection beyond the search box to wherever the Internet takes you.

Förutom nya plugins för din dators webbläsare så lanserar DuckDuckGo nya versioner för iOS och Android – även de med utökad och förbättrad säkerhet.

Today we’re taking a major step to simplify online privacy with the launch of fully revamped versions of our browser extension and mobile app, now with built-in tracker network blocking, smarter encryption, and, of course, private search – all designed to operate seamlessly together while you search and browse the web. Our updated app and extension are now available across all major platforms – Firefox, Safari, Chrome, iOS, and Android – so that you can easily get all the privacy essentials you need on any device with just one download.

DuckDuckGo

Här hittar du DuckDuckGos plugin för Safari.

iOS

Här kan du läsa mer om de mobila versionerna.

Missa inte Mackens fråga!
Share This