Apple kommer att dela ut aktier till sina anställda värda 2500 dollar i ett stort bonusprogram, skriver Bloomberg.

Bonusprogrammet är en del i ett stort program där Apple tar hem merparten av sina tillgångar i utlandet i kombination med mycklet stora investeringar där bland annat ytterligare ett campus ska byggas och Apple kommer att skapa 20 000 jobb i USA under de kommande fem åren.

The iPhone maker will begin issuing stock grants to most employees worldwide in the coming months, said the people, who asked not to be identified because they weren’t authorized to speak publicly. The move comes on the same day Apple said it would bring back most of its cash from overseas and spend $30 billion in the U.S. over the next five years, funding an additional technical support campus, data centers and 20,000 new employees.

Bloomberg