Amerikanska senaten, marinen och Trumps administration kopplas till porrsajt

Amerikanska senaten, marinen och Trumps administration kopplas till porrsajt

Datorer som används inom den amerikanska marinen, senaten och Trumps administration finns med på de listor med IP-nummer som framkommit i utredningen av en hämnndporr-sajt, Anon-IB, avslöjar the Daily Beast.

Webbplatsen, Anon-IB, är en digital mötesplats för det som kallas hämndporr, intima bilder och videor på före detta partners som läggs ut och som byts av webbplatsens medlemmar.

Datorer

The Daily Beast har fått ta del av en analys av webbplatsen som gjorts av en säkerhetsexpert. Informationen visar att datorer som tillhör den amerikanska marinen, senaten och även datorer som ingår i Trumps administration använts för att ansluta mot Anon-IB.

“Wow tig ol bitties. You have any nudes to share?” someone wrote in November, underneath a photo of a woman who apparently works in D.C., while connecting from an IP address registered to the U.S. Senate.

The Daily Beast

Administrationen

En närmare genomgång av medlemmarna och de datorer som använts visar att även datorer som används av Trumps administration har använts.

It is not totally clear which specific organization the poster may be based in, but online records suggest it could be the Office of Administration or the Office of Management and Budget. Sarah Huckabee Sanders, the spokesperson for the White House, did not respond to a request for comment.

Bland de IP-nummer som har identifierats finns även andra amerikanska myndighetsdatorer.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This