Videotipset: Slå av Instagrams snokande läge

Instagram visar när du använder appen, hur länge du använder appen och den vita det för alla dina kontakter också – om du inte slår av funktionen.

Jag vet inte riktigt när funktionen petades in i appen men hur som helst – den visar när du använder appen, hur länge du använt appen och den visar det för alla.

. Din profil
. Inställningar (kugghjulet)
. Slå av Visa Aktivitetsstatus

Klart!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.