Vanans mark är stor och snabb

Vanans mark är stor och snabb

Trådlös laddning av din iPhone – är det så märkvärdigt egentligen? Är det inte bara en gimmick som ingen egentligen behöver?

Efter att ha använt trådlös laddning ett par veckor å när jag beredd att svara nej, ett kategoriskt nej. Det är ingen gimmick, det är inte en helt onödig funktion. Det är en smart, smidig och på alla sätt smittsam funktion.

På plats

Du ställer bara din iPhone på plats i stället (jag har en stående laddare), här det välbekanta ljudet och sedan börjar din iPhone att laddas. Ingen sladd, inget omslag som behöver plockas av. Du bara ställer telefonen på plats så laddas den.

Jag trodde inte att jag så snabbt skulle uppskatta funktionen. Speciellt inte efter att ha anslutit varenda pryl tidigare, förutom min Apple Watch, men den är som sagt smittsam. Snabbt smittsam och smidig.

Skal och skydd

Jag har valt ett Apple original, läderskydd, skal och plånbok. För det första därför att det är snyggt och klokt designat (plånboken är gjort för att kunna vikas) och sedan visste jag innan köpet att det skulle fungera felfritt med trådlös laddning.

Därmed inte sagt att andra inslag och skydd inte fungerar med trådlös laddning, bara det att med Apples omslag så behövde jag inte ens fundera över det.

Jag kan inte säga att jag märkt någon större skillnad mellan 5W och 7.5W. Min telefon står i sitt ställ nattetid och laddas fullt. En laddning som räcker hela dagen (om jag inte spelar alltför mycket Pokémon GO).

Som sagt, trådlös laddning är smidigt, elegant och det är lätt att vänja sig vid enkelheten.

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This