Trumps futtigheter

Trumps futtigheter

Donald Trump sysselsätter sig oavbrutet med de stora, viktiga frågorna som det amerikanska folket förväntar sig att han ska ta tag i som landets president. Nu senast så kräver han att en journalist ska sparkas efter att ha publicerat en bild som inte tagits vid riktigt rätt tillfälle.

Twitter.fejden började med att Washington Posts Dave Wiegel publicerade en bild inför ett stort möte där Trump skulle delta.

Tomma läktare som synes. Det vara bara ett problem med bilden – den var tagen innan mötet, innan Trump anlänt.

Bilden var nu inte falsk eller förfalskad. Den var tagen före mötet men som den uppblåste egotrippade individ som Donald Trump nu är så gjorde han naturligtvis en stor sak av bildpubliceringen.

Ursäkt

Dave Wiegel insåg sitt misstag, bad om ursäkt och plockade bort bilden. Ni vet, så som vettiga, sansade människor gör när de begått ett misstag. Ni vet, sådant som alla människo som gör saker ibland gör.

I Donald Trumps värld däremot är ingenting som rör honom själv en skitsak, ingenting är för litet, för futtigt eller för bagatellartat. Rör det Donald Trump själv så finns inga gränser för hur mycket Trump kan blåsa upp ena simpelt misstag. Han kräver naturligtvis att Dave Weigel ska sparkas.

Den minnesgode kanske komme ihåg:

. det här

Då handlade det om storleken på publiken då Trump svors in i Vita Huset.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This