Pokémon GO: Delibird finns med i appen

Pokémon GO: Delibird finns med i appen

En genomgång av koden och det som är nytt i den senaste versionen av appen avslöjar att nu finns allt på plats för Delibird, en ny Pokémon.

Gissningsvis så lanseras Delibird i samband med jul/nyårs eventet som lär dra igång den 21 december. Det kan mycket väl bli så att Delibird är den utvalda Pokémon som kommer att ersätta nuvarande Ho-Oh och att Delibird bara kommer att gå att fånga under eventet.

Generation 2

Delibird är en flygande is-typ som hör till generation 2 men som alltså inte lanserats i spelet, ännu. I koden för den nuvarande appen finns grafik, rörelser, ljud och allt nödvändigt med så ur teknisk synvinkel finns inget som hindrar en lansering.

Granskning

En närgången granskning av den nya bakgrundsbilden visar också på en ny röd boll, eller vad som kan vara en ny röd boll (Master Ball?) och på ett nytt paket. Sannolikt kommer nya paket att kunna köpas under den kommande eventet.

https://twitter.com/ReversalYouTube/status/938537073614651392

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This