Apple lägger ut annonser för tidigt, igen

Apple lägger ut annonser för tidigt, igen

Apple lägger ut annonser för tidigt, igen

Apple har av misstag publicerat annonser och tips om Amazon Prime Video, videotjänsten innan appen finns att ladda ned för Apple TV.

Det är nu inte första gången annonser, tips och skärmbilder landar i App Store/iTunes och MacApp Store lite för tidigt.

We love Amazon Prime. For $99 a year, we get super fast delivery (up to same-day!), a huge selection fo free eBooks, and early access to major savings. Now, we can also kick back and watch some of the hottest entertainment around with Amazon Prime Video on Apple TV. The sleek service is packed with great movies, tv shoes – even Thursday Night Football.

9 to 5 Mac

Tidigare så har annonser för Pokémon GO med bilder på den tredje generationens Pokémons dykt upp i App Store. Detta trots att Niantic inte har släppt några nya Pokémons från generation 3 i Pokémon GO.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.