Vi jobbar på att uppdatera Macken X, vår egen app

Vi jobbar på att uppdatera Macken X, vår egen app

Självklart kommer Macken X, vår egen app, med stöd för iPhone X men istället för att bara lägga till det större skärmformatet så tänkte vi bjuda på några små nyheter också.

Vi jobbar på det med andra ord och inom kort spå ska vi ha ett möte och spika det som ska med i den nya versionen. Vänta er inget storslaget eller sensationellt men lite nytt ska vi nog kunna klämma in i alla fall.

Översyn

Så snart som vi är klara med en snabb översyn och lite funderingar så kommer den nya versionen att lämnas in till Apple för godkännande så räkna med att inom någon vecka eller två så kommer det en ny, uppdaterad version.

I´ll be back!

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This