Vi jobbar på att uppdatera Macken X, vår egen app

Vi jobbar på att uppdatera Macken X, vår egen app

Självklart kommer Macken X, vår egen app, med stöd för iPhone X men istället för att bara lägga till det större skärmformatet så tänkte vi bjuda på några små nyheter också.

Vi jobbar på det med andra ord och inom kort spå ska vi ha ett möte och spika det som ska med i den nya versionen. Vänta er inget storslaget eller sensationellt men lite nytt ska vi nog kunna klämma in i alla fall.

Översyn

Så snart som vi är klara med en snabb översyn och lite funderingar så kommer den nya versionen att lämnas in till Apple för godkännande så räkna med att inom någon vecka eller två så kommer det en ny, uppdaterad version.

I´ll be back!

Hits: 0

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This