Twitter tillåter nu 280-tecken

Twitter tillåter nu 280-tecken

Twitter rullar nu ut en fördubbling av antalet tecken i inlägg. Från 140 tecken till 280 tecken.

Efter att ha inlett tester med längre inlägg i september i år så har Twitter nu bestämt sig för att rulla ut funktionen och skriver du inlägg på Twitter nu på morgonen så är chansen stor att du kan skriva längre än igår.

We are making this change after listening and observing a problem our global community was having (it wasn’t easy enough to Tweet!), studying data to understand how we could improve, trying it out, and listening to your feedback. We’ll continue listening and working to make Twitter easier for everyone while making sure we keep what you love.

Twitter

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This