Toppbetyg för iPhone X skärm

Toppbetyg för iPhone X skärm

DisplayMate har testat Apples nya skärm i iPhone X och betyget är att det den bästa skärmen som DisplayMate någonsin har testat.

Det är en smula anmärkningsvärt att Apple jobb.köper skärmar av Samsung och skapar en telefon med skärm som är bättre än de i Samsungs egna telefoner. Det är Apple som kalibrerar och justerar skärmarna och uppenbarligen så gör Apple ett bättre

Based on our extensive lab tests and measurements the iPhone X becomes the Best Performing Smartphone Display that we have ever tested, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade. The iPhone X is an impressive display with close to Text Book Perfect Calibration and Performance!!

Kom då ihåg att ingen annan testar skördar så hårt och ingående som Display Mate.

Display Mate