Spelar du Pokémon GO på en gammal telefon så läs detta

Spelar du Pokémon GO på en gammal telefon så läs detta

Spelar du Pokémon GO på en gammal iPhone så ta dig en titt vilken version av iOS som du använder. Niantic upphör nämligen med stödet och supporten för iOS 8 den 20 november.

Beskedet har givits, med rätt kort varsel, i den officiella bloggen:

Pokémon GO is ending support for devices running on iOS 8. Trainers using devices with this operating system will no longer be able to access Pokémon GO after 11/20/2017. We encourage Trainers on iOS 8 to upgrade their operating systems to iOS 9 and above for uninterrupted access to Pokémon GO.

Även om beskedet kommer tätt inpå ska understrykas att dagens version av iOS är version 11. Det handlar om flera år gammal iOS-version som du i alla fall inte bör använda av säkerhetsskäl. Det är en gammal version som Apple själva inte stöder längre.

Niantic

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This