Snyggt jobbat Logitech!

Snyggt jobbat Logitech!

Logitech beslutade nyligen att lägga ned tillverkningen av Logitech Harmony Links vilket fick köparter, kunder och användare att gå i taket. Nu gör Logitech om och gör rätt. Kunderna får sina produkter utbytta, gratis.

Jag har alltid gillat Logitech för deras väldesignade produkter. Nu visar det sig att et även är ett företag som lyssnar,. som kan ändra på sig och som även, som sagt, gör rätt.

We heard you and we want to make it right.

If you are a Harmony Link user, we will reach out to you between now and March 2018 to make arrangements to replace your Link with a free Harmony Hub, a product with similar app-based remote control features to Link, with the added benefit of controlling many popular connected home devices plus, it works with popular voice assistants.

Logitech

I tider då vi mest skäller och gnäller på företag så är det också på sin plats att applådera de företag som faktiskt gör rätt för sig.

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This