Niantic försöker lugnar oroliga spelare

Niantic försöker lugnar oroliga spelare

Niantics tillkännagivande att de kommer att utveckla ett helt nytt spel, Harry Potter: Wizards Unite, har lett till oro bland de som spelar Pokémon GO. Nu har Niantic gått ut med ny information för att lugna spelarna.

Harry Potter: Wizards Unite announcement, ‘är ett stort, flerårigt åtagande och Niantic lovar nu att det inte ska påverka Pokémon GO. Tvärtom lovar Niantic att fördubbla resurserna för det populära spelet.

Just like many of you, we’re super excited about Harry Potter: Wizards Unite and are working hard with our partners at Warner Bros. Interactive Entertainment, and WB Games San Francisco’s development team to bring that to life. However, we–the Pokémon GO development team–want to say that we are 100% committed to creating an ever-changing and growing game that gets our players exploring, meeting each other, and deepening their connection to the Pokémon universe. We’re actively expanding the Pokémon GO development team to build many more amazing features in 2018. Stay tuned for an update next week on upcoming improvements to certain features.

Sista meningen tyder på att Niantic kommer med nyheter rörande Pokémon GO redan nästa vecka.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This