Niantic lägger in nya funktioner för att stoppa fuskare

Niantic lägger in nya funktioner för att stoppa fuskare

En genomgång och analys av koden i den senaste uppdateringen av Pokémon GO var att Niantic fortsätter att jaga fuskare med fokus på de som använder olika program och metoder för att fuska med var de befinner sig (spoofing).

Flera kända GPS-program som kan användas för att mata in falska positioner är nu svartlistade i Pokémon Go.

Buggfixar

Ett problem som kan leda till att du inte kan utveckla en Pokémon fullt ut har åtgärdats liksom en bugg som kunna resultera i att din insats som spelare inte räknats i samband med en rad, i det fall då du har återanslutit till en raid.

Appen har också uppdaterats till en helt nya Unity-motorn vilket förhoppningsvis kan betyda bättre prestanda. Sju nya rörelser har lagts till, dock inte i databasen, vilket betyder att Ninatic fortsätter att lägga till kommande funktion för lanseringen av fler Pokémons som ingår i generation 3.

Backend

Sammantaget så är detta en version som till övervägande del ser ut att innehålla buggfixar, tack för det Niantic, och fixar som är kopplade till Niantics hela serversystem (backend).

Den nya versionen, 081.1, finns att ladda ned som APK och den lär dyka upp i Google Play och App Store inom kort.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This