Liten skillnad mellan 5 och 7.5 watt när det handlar om trådlös laddning

Liten skillnad mellan 5 och 7.5 watt när det handlar om trådlös laddning

I iOS 11.2 kommer stöd för 7.5 Watts trådlös laddning men färska tester visar att skillnaden mellan 5 och 7.5 Watt för laddning gör liten skillnad.

I iOS 11.1.x så har Apple stöd för 5 Watts trådlös laddning. I nya, kommande iOS 11.2 kommer stöd för 7.5 Watts laddning och det visar sig att skillnaden inte är särskilt dramatisk.

Tester visar att det handlar om 5-7 procents snabbare laddning med den högre kapaciteten.

Som bekant så kan du snabblada nya iPhone X med någon av Apples lite mer kraftfulla adaptrar. Du får exempelvis in upp till 50 procent batterikapacitet på runt halvtimmen. Trådlös laddning däremot tar längre tid.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This