Klockan räddade draksurfare

Klockan räddade draksurfare

När John Zilles drake landade i vattnet så insåg han att det inte fanns tillräckliga vindar till att få upp en i luften igen. Skulle han ta sig i land så fick han simma, genom hajtäta vatten. Räddningen blev hans Apple Watch 3.

Han ringde sina barn, förklarade att han var tvungen att simma iland och att de inte skulle vara oroliga. Han bad också att få numret till den amerikanska kustbevakningen, ifall han skulle behöva deras hjälp. Sedan började han att sina men det gick långsamt eftersom han var tvungen att dra med sig utrustningen.

Till slut ringde han kustbevakningen som först styrde fel sin båt men med hjälp av Zilles instruktioner så hittade honom.

The Daily Mail

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This