Fler tecken på generation 3 i kod och nätverkstrafik

Fler tecken på generation 3 i kod och nätverkstrafik

Efter att ha dragit tillbaka den tidigare uppdateringen så har Niantic nu släppt en version 0.83.1 och i den nya, kommande versionen finns fler tecken från generation 3. Analyser av nättrafik till och från Niantics servrar visar också på tecken på den tredje generationen av nya Pokémons.

Den förra versionen av den officiella appen för Pokémon GO innehöll den nya grafik- och spelmotorn Unity vilket visade sug vara ett misstag. Den nya versionen av Unity resulterade i nya buggar och Niantic beslöt till slut att backa tillbaka en version och samtidigt dra in den redan släppta versionen.

Buggfixar

Niantic har åtgärdat flera av de inrapporterade buggarna i version 0.83.1 och också kompletterat med mer kod inför lanseringen av nya Pokémons, generation 3, som kommer att lanseras under december månad. Saxat från de officella anteckningarna för den nya versionen.

  • Added support and made optimizations for the iPhone X screen resolution.
  • Removed support for devices running iOS 8.
  • Resolved a bug causing error banners to remain visible until the app is restarted.
  • Resolved a bug that prevented Trainers from powering up Pokémon to their max CP.
  • Improved load times when you open the app.
  • Various bug fixes and performance updates.

Den kod som nu lagts till handlar om “moves”, rörelser, som hör till nya Pokémoins i generation 3. Kodens innehåll bekräftas också av nätverkstrafik till och från Niantics servrar.

Den nya versionen finns att ladda ned som APK-fil i skrivande stund. Den lär dyka upp i Google Play och Apples AppStore inom kort.