Ett enda litet handgrepp kan betyda så mycket

Ett enda litet handgrepp kan betyda så mycket

Jag skriver massor. Minst 12 inlägg per dag på den här bloggen. Det gör att ett enda litet handgrepp mindre betyder en hel del.

Jag bytte nyligen SEO-plugin och gick från “bloated” Yoast till The SEO Framework. Anledningarna var flera. Yoast tenderade till att dra alltmer resurser i kombination med en rörig design och en tjatig plug-in med ständiga påminnelser och notiser.

Så jag bytte.

Lyft

Det jag inte reflekterade över då men som visat sig vara ett lyft är två mindre handgrepp, eller tre kanske. Jag behöver inte kopiera rubrik och sammandrag längre. Det sköter The SEO Framework automatiskt. Dessutom byter jag eller ändrar jag i rubriken så slår det också igenom automatiskt.

Två, tre små mindre handgrepp. Två, tre mindre saker som ska göras på varje text jag skriver och som sköts automatiskt.

Det blir faktiskt en rätt stor skillnad.