Dubbelt så många tecken - nej, jag gillar det inte

Dubbelt så många tecken – nej, jag gillar det inte

Jag har funderat, och funderat och funderat och nej, jag gillar inte att Twitter fördubblar antalet tecken från 140 till 280. Jag gillar det inte därför 140 tecken var just det som var Twitter. Det som skiljde och som var lite unikt.

Nu riskerar Twitter att bli ett Facebookflöde, likt alla andra flöden i sociala medier – nu finns det ju inte så många stora sociala tjänster men ändå.

Jag delar Stephen Kings uppfattning – fuck that!

Potters skapare

Rowling är precis som King en mästare på att få ihop smått briljanta inlägg på bara 140-tecken och kanske är det där skon klämmer. Utmaningen, putsandet och den tankeverksamhet som krävs för att få ihop något bra på bara 140 tecken. Den försvinner ju till en del, kanske en hel del nu.

Träffsäkert

Dingell är 91 årig senator och han har för länge sedan nått den där “jag skiter i vilket” åldern. Han är dessutom mycket träffsäker, rak, tydlig och en mästare på Twitter.

Dubbelt så många tecken? Fuck it!

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This