Blir din iPhone X lite trög, mindre responsiv i kyla? Det är en bugg och Apple lovar att fixa och åtgärda problemet i en kommande uppdatering.

För egen del så har jag inte märkt så mycket av detta problem. Vid något enstaka tillfälle så har Safari inte anpassat sig riktigt efter bildformatet och liksom fastnat men utöver det så har det inte varit några problem.

Det är inget hårdvaruproblem utan en bugg i hanteringen av indata från skärmen som Apple säger sug kunna åtgärda i en kommande uppdatering av iOS.

“We are aware of instances where the iPhone X screen will become temporarily unresponsive to touch after a rapid change to a cold environment. After several seconds the screen will become fully responsive again. This will be addressed in an upcoming software update.”

The Loop

Missa inte Mackens fråga!
Share This