Apples TV-app för Apple TV rör bara till det

Apples TV-app för Apple TV rör bara till det

I den senaste versionen av tvOS så lanserade Apple en ny app – TV. En app som inte tillför något egentligt värde utan som tvärtom bara rör till det.

Tanken är nog både god och bra – samla allt det du ser på ett och samma ställe men det faller platt till marken eftersom vare sig Netflix eller HBO Nordic finns med.

Ska du samla allt på ett ställe, säger du att det är det appen gör så får inte flera viktiga tv-tjänster stå utanför. Då blir det bara irriterande att Apple TV numera alltid går tillbaka till en tv-app som saknar åtminstone två viktiga tjänster och som inte heller för kopplad till TED eller Youtube.

Inte bra

Nej, Apple det här är verkligen ingen bra lösning. Ge mig enhetliga inloggningar för de tjänster som anslutit sig och ska ni tvinga på oss en TV-app så se till att jag kan slå av den – helt och hållet eller ännu bättre, låt mig radera den om jag inte vill ha den.

För jag vill verkligen inte ha er nya app Apple!

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This