Apple gör tv-serie med Anniston och Witherspoon

Apple gör tv-serie med Anniston och Witherspoon

Apple fanns med i budgivningen om en ny tv-serie som bygger på boken “Morning Star” och har nu lyckats att komma över rättigheterna.

Enligt planerna så kan det bli minst två säsonger med sammanlagt 20 avsnitt. Boken handlar som människorna i och bakom morgon-tv.

Aniston, who will make her first TV series regular return more than a decade after Friends, will exec produce via her Echo Films banner. Witherspoon, fresh off the success of HBO’s Big Little Lies, will exec produce via her Hello Sunshine shingle. The series is written and executive produced by Emmy-nominated Jay Carson (House of Cards), who will also serve as showrunner. Aniston and Witherspoon, who memorably guest-starred as Aniston’s younger sister on Friends, have remained friends over the years, with this project serving as an onscreen reunion. The package was taken out in July and drew interest from multiple outlets, including Showtime, sources say.

Hollywood Reporter

Allvar

Det faktum att Apple nu ger sig in i budgivningen på riktigt stora. runga tv-serier med likaledes stora kända skådespelare visar allvaret i Apples satsning på ett eget utbud för Apple TV.

 

Mackens Fråga: Vad tycker du om Registeele/Regice/Regirock raider?
Share This