Tamagotchin är tillbaka

Tamagotchin är tillbaka

Kommer du ihåg det lilla digitala djuret som bodde i en slags nyckelring, som du skulle mata och underhålla? I så fall har du passerat tonårsåldern och är lite mera vuxen. Nu är Tamagotchin tillbaka, 20 år efter lanseringen.

Tamagotchin var en digital leksak som krävde mat och underhåll annars kunde den faktiskt dö. Det senare hände ibland till ungarnas stora förtvivlan och det hände även att en förälder, som fått ansvaret att ta hand om Tamagotchin, missade att mata det lilla djuret. Kort sagt, stor dramatik och förtvivlan i den drabbade familjen.

The retro craze is in full swing, and Bandai America is adding adorable fuel to the flame by bringing back Tamagotchis. It announced today that on November 5, it will be rolling out a limited supply of the virtual pets to stores globally. The new Tamagotchis will cost $15.

Venturebeat

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This