Så får du tillbaka App Store i iTunes

Så får du tillbaka App Store i iTunes

App Store plockades som bekant bort i den senaste versionen av iTunes men du kan få tillbaka Apples butik för appar om du vill. Så här gör du.

Apple har lagrat äldre versioner så du kan backa ned till en tidigare version arv iTunes. Observera dock att äldre versioner av iTunes inte kan läsa databasformatet som den nya versionen använder. Du kan alltså behöva läsa tillbaka den gamla databasen om du vill ha tillbaka allting som det var innan du uppdaterade.

If you’ve already installed a newer version of iTunes, you can download this version of iTunes on your Mac, PC 32-bit or PC 64-bit and run the installer. After installation is complete, you can continue to deploy apps with iTunes.

Apple

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This