Foxconns rapporter pekar mot bättre försäljning än väntat av iPhone 8

Foxconns rapporter pekar mot bättre försäljning än väntat av iPhone 8

Foxconn är en av Apples viktigaste leverantörer och deras rapporter skvallrar om hur det går med försäljningen av Apples prylar. Foxconns senaste siffror visar att försäljningen av iPhone 8-modellerna går bättre män förväntat.

Foxconns senaste siffror visar på en ökning av omsättningen med 42.2 procent jämförs med månaden innan. Nu har Foxconn andra kunder än Apple men den snabba ökningen kan till stora delar förklaras av lanseringen av Apples iPhone 8.

Gissat på

Jämförs siffrorna med förra året så är de något lägre, men bara något. Det kan tyda på att tillverkningen och därmed försäljningen av iPhone 8 inte riktigt fallit så mycket som en del analytiker gissat på.

9 to 5 Mac


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här