Apple släpper watchOS 4.0.1

Apple släpper watchOS 4.0.1

Apple har släppt en uppdatering av watchOS som ska ta hand om en bugg som kunde leda till problem för Apple Watch 3 LTE-versionen.

För oss i Sverige är det ingen större nyhet. LTE-versionen kommer som bekant inte att säljas i Sverige, ännu, men användare i USA har rapporterat att klockan haft problem att koppla upp sig mot nätet i vissa fall. Detta problem ska nu vara löst och åtgärdat.

Observera att har du en generation 1 eller en generation 2 modell så kommer du inte att hitta någon uppdatering att ladda ned.

watchOS 4.0.1 fixes issues that in rare cases were causing Apple Watch to join unauthenticated (captive) Wi-Fi networks, such as those found in public places like coffee shops and hotels, which direct the user to a webpage before the network can be accessed.