Varför har ni ett twitterkonto?

Varför har ni ett twitterkonto?

Varför har ni ett twitterkonto och varför vill ni att vi ska följa er? Firefox, 1Blocker och ni andra som inte svarar, inte kommenterar och inte kommunicerar. Kalla mig naiv men om du startar ett konto i sociala medier, är då inte tanken att kommunicera och vara social?

Jag ramlar in på en hemsida, i ena kanten finns lite ikoner och en uppmaning att följa dem i sociala medier så jag gör det. Jag klickar i att jag vill följa dem på Twitter eftersom jag nu tänkt använda deras tjänst, app eller vad det kan vara.

Så långt är allt gott och väl.

Enkel fråga

Några månader senare så har jag en enkel fråga. Jag ställer den via Twitter och möts av den stora tystnaden. Jag ser att annat publiceras på kontot så det är inte så att företaget plockat ned skylten, låst dörren och gått hem.

Jag upprepar min fråga men fortfarande samma tystnad.

Det kanske är så att Twitter är fel forum att ställa frågor i, vad vet jag, men varför kan företaget då inte säga det?

Hänvisa mig till rätt forum, rätt avdelning eller vad det nu kan vara. Tystnaden är hur som helst inte mycket till hjälp och jag undrar helt stilla varför du har ett socialt mediakonto om du ändå inte tänkt att vara social?

Hur som helst så är ju detta ett iLands-problem. Jag har helt sonika kastat ut de aktuella apparna och programmen. Det finns ju dessbättre alternativ och det finns massor av företag, tjänster och utvecklare som är sociala – även i sociala medier.

Missa inte Mackens fråga!
Share This