Trumps medarbetare använde privata e-postadresser

Trumps medarbetare använde privata e-postadresser

New York Times avslöjar att minst sex av Donald Trumps medarbetare har använt privata e-postadresser och privata e-postservrar medan de arbetat i Vita Huset. Exakt det som Hillary Clinton gjorde och som fick Trump att hela tiden kalla henne “Crooked Hillary”.

Se sex medarbetarna har använt privata e-postadresser och privata e-postservrar för ärenden rörande Vita Huset och medan de arbetat i Vita Huset. Det handlar om minst sex medarbetare, däribland Donald Trumps egen svärson, Jared Kushner, rådgivaren Stephen K. Bannon, den före stabschefen Reince Priebus och även Gary D. Cohn och Stephen Miller. Även Donald Trumps dotter Ivanka Trump har använt sin privata e-postadress.

Crooked Hillary

Det var precis detta som Donald Trump hela tiden använde mot Hillary Clinton genom hela presidentvalskampanjen och det var Hillary Clintons användande av en privat e-postservar som ledde fram till att Trump-kampanjen genomgående kallade Clinton “Crooked Hillary” och hävdade att hon borde fängslas.

Det finns en viktig skillnad mellan de båda fallen – de sex medarbetarna har inte använt sina privata e-postadresser i samma stora utsträckning som Hillary Clinton.

Det är naturligtvis högst anmärkningsvärt att samma medarbetare, som rest med Donald Trump under en hel kampanj och hört hans upprepade angrepp på sin politiska motståndare, gör sig skyldiga till exakt samma förseelse kort efter det att de har flyttat in i sina nya kontor Vita Huset.

New York Times

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This