Så prisvärda är de nya boxarna i Pokémon GO

Så prisvärda är de nya boxarna i Pokémon GO

Sedan i fredags så pågår ett event i Pokémon GO och du hittar tre nya boxar med olika innehåll i den interna butiken. Lite beroende på vad du är ute efter så är de olika prisvärda. Macken har räknat lite på det.

Boxarna kostar:

. Special Box, 480 coins
. Great Box, 980 coins
. Ultra Box, 1480 coins

Räknar du på hela innehållet så handlar det om rabatter från knappt 4 procent (minsta boxen) till strax över 30 procent (största boxen) men rknar du på inkubatorer och om det är äggkläckare du är ute efter så är det faktiskt den minsta boxen som ger mets för pengarna.

Special Box innehåller 3 Super Incubators vilket betyder att du betalar 160 coins per styck för dem.
Great Box innehåller 5 Super Incubators vilket betyder att du betalar 196 coins per styck för dem.
Ultra Box innehåller 8 Super Incubators vilket betyder att du betalar 185 coins per styck för dem.

Räkna

Nu kan det tyckas att vara ett orättvist sätt att räkna eftersom du ju faktiskt får en massa andra saker i paketet också. av det som kan anses värdefull just under det här eventet så är ju onekligen även Lucky Egg och Lures värt en del.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This