Pokémon GO uppdateras

Pokémon GO uppdateras

Den officiella appen för Pokémon GO har uppdaterats och i första hand så handlar det om buggfixar (gissa om de behövs!) och inte så många nya funktioner.

Niantic har delat upp sina felmeddelanden för att bättre och mer effektivt kunna hitta och komma tillrätta med irriterande buggar, inte minst nätverksrelaterade sådana. Appen dras med irriterande problem som i många fall bottnar i att Niantics servrar inte tar emot och hanterar data korrekt. Det innebär att appen, den folk spelare med, har en uppsättning data medan Niantic förväntar sig helt annan information. Det kan vara allt från information om en raid, bollar som kastas till data om ett övertaget gym.

Pokémons

Alla som spelat ett tag känner väl exempelvis igen “Network Error” och en synnerligen irriterande bugg som leder till att appen kraschar precis när “GO”-meddelandet visas i en strid mellan dina Pokémon och gymförsvarande Pokémons.

Ninatic har kompletterat koden gällande de två Europeiska eventet som kommer under de närmaste månaderna (Safari Zone Event). Båda eventen ser ut att få egna Badges även om grafiken inte tycks vara på plats ännu – eller så kommer den att skickas direkt från Niantics servrar.

Sökning

Sökfunktionen har nu utökats med “Legendary” och “Defender” så att du snabbare kan hitta Pokémons som du har samlat på dig.

  • Items received from spinning Gym PokéStops and completing Raid Battles are now displayed in the Journal.
  • Improved Pokemon Collection screen search functionality by allowing Trainers to search using “defender” and “legendary”.
  • Resolved a bug which caused Pikachu hats to disappear from the in-game model and icon.
  • Resolved a bug which caused some icons to disappear when scrolling through the Pokédex.
  • Various bug fixes and performance updates

Uppdateringen rullas just nu ut för Android och den lär landa i Apples App Store inom några dagar.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This