Nu ser Pokémon GO ut att fungera igen

Nu ser Pokémon GO ut att fungera igen

Strax efter klockan 20.00, svensk tid, så fungerade det att logga in med ett PTC-konto igen. Detta efter det att spelet kraschat globalt vid elvatiden på förmiddagen.

Problemen startade alltså vid elvatiden på förmiddagen då det inte gick att logga in i spelet och de som var inloggade fick antingen ständiga felmeddelanden eller så gick det inte att spela överhuvudtaget.

Informationen

Informationen från Niantic var (som vanligt) knapphändig. Lägg sedan till att Niantic använder fastnålade inlägg på flera av sina twitter-konton så leder det till att spelare inte uppmärksammade den lilla information som fanns att tillgå därför de inläggen ligger som nummer två bland alla inlägg. Niantics eget supportkonto på Twitter uppdaterades inte heller förrän strax efter klockan sju på kvällen, 6-7 timmar efter det att problemet börjat.

Logga in

Vid 17-tiden så började spelare med Google-konton att kunna logga in och då började det också att fungera att spela. Spelare ,ed konton knutna direkt till Ninatic, PTC-konton, kunde då fortfarande inte logga in.

Raider, ägg med mera fungerade fullt ut efter 18-tiden på kvällen medan det dröjde till efter klockan 20.00 innan PTC-konton gick att använda och logga in med. Fortfarande utan information eller någon förklaring från Niantic.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This