Nu glappar Trump på Twitter, igen

Nu glappar Trump på Twitter, igen

Naturligtvis tog Donald Trump chansen att kommentera och försöka utnyttja bomdådet i Storbritanniens och London för sina egna syften och spekulationer. Något som fått den brittiska premiärministern Theresa May att protestera.

Som vanligt kommer Trumps kommentarer från Twitter, sent på kvällen, nattetid då den amerikanske presidenten tycks sitta framför tv:n och kommentera snart sagt allting.

Trump drar sig inte heller för att lägga sig i ett annats lands polisutredningar, lika lite som han drar sug för att blanda sig i det egna landets rättsutövning (han benådade en dömd sheriff som satte sig upp mot en dom). Donald Trump påstår att gärningsmannen eller gärningsmännen är kända av den brittiska polisen vilket fått Theresa May att reagera.

Asked about Trump’s potential breach of convention on intelligence sharing, May was unusually critical of the US president, saying: “I never think it’s helpful for anybody to speculate on what is an ongoing investigation.”

When the president tweeted, no suspect had been identified and no group or individual had claimed responsibility for the blast.

The Guardian

Omskrivning

Det är en politisk diplomatisk och politisk omskrivning för “var vänlig håll käften och lägg dig inte i vår polisutredning”.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This