Nej, det kommer ingen bytesfunktion i Pokémon GO inom en nära framtid

Nej, det kommer ingen bytesfunktion i Pokémon GO inom en nära framtid

I en intervju med Bloomberg så har Pokemon-bolagets chef Tsunekazu Ishihara gjort uttalanden som tolkats som att det kommer en bytesfunktion i Pokémon GO inom kort tillsammans med individuella dueller.

“We’ve only accomplished 10 percent of what Pokémon and Niantic are trying to do, so going forward we will have to include fundamental Pokémon experiences such as Pokémon trading and peer-to-peer battles, and other possibilities.”

Säger Tsunekazu Ishihara bland annat i intervjun vilket fått nyhetssajter och medier att rapportera att flera stora uppdateringar kommer i spelet, inom kort.

En funktion som tillåter spelare att byta Pokémons och en duell-funktion sägs vara det som kommer härnäst i Pokémon GO,

Inte nära

Det har spekulerats om en bytesfunktion tidigare och det har funnits spår av kod som kan tyda på just en sådan funktion i tidigare appar men i den nuvarande versionen och sedan några versioner tillbaka så har den koden plockats bort.

Oavsett vad Tsunekazu Ishihara säger så finns inga kodspår efter en sådan funktion i den nuvarande appen. Det finns inte heller några spår av kod som tyder på att det finns eller att det ska komma en duell-funktion där spelare ska kunna spela mot varandra.

Därmed inte sagt att de här funktionerna inter kommer – bara att de inte är “runt hörnet” eller att de kommer inom kort.

Lägg sedan till de buggar och problem som den nuvarande appen dras med och har dragits med sedan en tid tillbaka så bör vi som spelar snarare hoppas på en tid med buggfixande än någonting annat.

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This