Extra batteri, skydd, omslag eller kanske hållaren till cykeln? Nej, mitt bästa tillbehör är ett hölster.

Ett rött hölster där jag har min iPhone 7 Plus under ena armen och en plånbok under den andra armen.

LD West

Det är LD West som gör hölstren som kostar en bit över 100 dollar, exklusive frakt. De är alltså inte helt billiga men å andra sidan så har jag haft mitt hölster nu i flera år och det inte bara håller ihop utan har också börjat att få en viss patina då det är äkta läder.

James Bond

Ett axelhölster fungerar i de flesta väder och situationer men de kanske inte funkar helt optimalt när du ska igenom en säkerhetskontroll på en flygplats. Är jag ute och reser så brukar jag plocka av mig hölstret. Vid ett tillfälle glömde jag att ta av mig hölstret när jag skulle passera en grekisk kontroll. En barsk säkerhetsvakt vinkade in mig, bad mig ta av mig jackan, spände ögonen i mig och genomförde en rätt grundlig visitation. När han plockade fram en iPhone ur det ena hölstret och en helt vanlig plånbok ur det andra log han, tittade på mig och utbrast:

– Bond. James Bond, sedan skrattade han högljutt och vinkade förbi mig.

Hölstret fungerar med de iPhone 7 Plus men det finns hölster som passar även för de mindre modellerna. Det är mitt bästa tillbehör och det jag använt längst bland alla mer eller mindre nödvändiga prylar som jag samlat på mig under åren.

LD West

Missa inte Mackens fråga!
Share This