Kan hon inte bara hålla käften?

Kan hon inte bara hålla käften?

Hillary Clinton drar nu ut på en turné för att sälja sin nya bok, sina memoarer What Happened. En bokturné som inte applåderas i de demokratiska leden.

Hillary Clinton skriver om det som hände i och under presidentvalskampanjen och boken är en uppgörelse med Bernie Sanders, det demokratiska partiet och inte minst med Donald Trump. Hillary Clinton kritiserar praktiskt taget som var involverade i kampanjen, även Barack Obama som sades ha satt Hillary Clinton i en verbal tvångströja där hon inte fick kritisera Bernie Sanders.

Clinton says that Sanders’s attacks did “lasting damage” to her general election hopes. She accuses him of “paving the way” for Trump to cast her as a corrupt corporate stooge deserving of the nickname “Crooked Hillary.”

Sanders brushed off Clinton’s criticism in a Wednesday interview with The Hill, saying it’s time for Democrats to “look forward, not backward.”

The Hill

Flera av Clintons tidigare politiska uppbackare tar nu avstånd från hennes bok och bokturne. När The Hill pratat med flera ledande demokrater och personer som jobbat med att samla in pengar till Hillary Clintons kampanj så är en del av orden hårda, under skydd av anonymitet.

“The best thing she could do is disappear,” said one former Clinton fundraiser and surrogate who played an active role at the convention. “She’s doing harm to all of us because of her own selfishness. Honestly, I wish she’d just shut the f— up and go away.”

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This