Dåliga nyheter och sämre nyheter

Dåliga nyheter och sämre nyheter

Det kommer att råda en skriande brist på iPhone X och produktionen kommer att ligga runt 10 000 enheter per dag, inledningsvis.

Suktar du efter en Blush Gold, den nya färgen, så kan du få sukta ett bra tag. Den nya modellen i just den färgen kan till och med lanseras senare än de övriga två färgerna, vit och svart på grund av låga produktionsvolymer.

Pricka rätt

Analysen är gjord av Ming-Chi Kuo som brukar pricka rätt när det gäller Apple och Apples produkter. Uppgifterna om att det kommer att råda brist på iPhone under veckor, kanske månader är ingen överraskning. Det är så det brukar vara men den här gången ska det vara riktigt illa när det kommer till tillgång på iPhone i samband med lanseringen.

Helt ny design, ny hårdvara i kombination med en helt ny produktionslinje är några av förklaringarna och naturligtvis handlar det också om rekordstor efterfrågan.

Kou skriver vidare i sitt nyhetsbrev till investerare att hans bedömning är att förseningarna inte kommer att påverka Apples försäljning. Apple kommer att sälja stora volymer bara vid ett senare datum.

Face ID

Enligt Ming-Chi Kou så är nyckelfrågan inte huruvida Apple kommer att klara av att leverera utan om kunderna kommer att nöja sig med Face ID som ersättare till Touch ID.

AppleInsider

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This