Ingen uppdatering för dig som kör GM-versionen

Ingen uppdatering för dig som kör GM-versionen

Ingen uppdatering för dig som kör GM-versionen

Sitter du med GM (Golden Master)-versionen installerad i din Apple Watch, I din iPad och I din iPhone så kan du sluta att leta efter en uppdatering nu. Den skarpa lanserade versionen är identisk med GM-versionen.

Normalt sett så ska en GM-version vara och bli den skarpa versionen såvida inga nya, allvarliga buggar hittas. I det här fallet så har Apple valt att släppa samma version av iOS 11 och watchOS 4 som Golden Master. Du ser buildnummren inom parantes nedan.

  • Xcode 9 (9A235)
  • iOS 11 (15A372)
  • watchOS 4 (15R372)
  • tvOS 11 (15J381)

 

Liked it? Take a second to support Mikael Winterkvist on Patreon!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.