VPN-leverantör anmäld till FTC

VPN-leverantör anmäld till FTC

Hotspot Shield VPN har anmälts till den amerikanska tillsynsmyndigheten FTC för att kartlägga användare, samla in information och sedan visa riktad reklam.

Anmälan har gjorts av The Center for Democracy & Technology som hävdar att Hotspot Shield bryter mot sina egna användarregler där det sägs att ingenting loggas och att ingen information samlas in om användarna.

The Center for Democracy & Technology asks the Federal Trade Commission (Commission) to investigate the data security and data sharing practices of Hotspot Shield Free Virtual Private Network (VPN) services, a product of AnchorFree, Inc. Hotspot Shield Free VPN promises secure, private, and anonymous access to the internet. This complaint concerns undisclosed and unclear data sharing and traffic redirection occurring in Hotspot Shield Free VPN that should be considered unfair and deceptive trade practices under Section 5 of the FTC Act.

The Center for Democracy & Technology

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This