Trumps IT-rådgivare hoppar av

Trumps IT-rådgivare hoppar av

Åtta av 28 medlemmar av Members of the National Infrastructure Advisory Council (NIAC) har hoppat av uppdraget att bistå Vita Huset och Homeland Security med råd och förslag gällande IT-struktur och säkerhet.

Anledningarna är något olika men i huvudsak så går de ut på att presidenten visar för lite intresse för rådets frågor, bland annat data- och cybersäkerhet. En del av de som har valt att hoppa av har också gjort det på grund av presidentens bristande förmåga att kalla nynazister och rasister vid dina rätta namn och istället försöka att fördela skulden lika mellan nynazister och motdemonstranter.

Avhopp

Trump har också drabbats av en rad avhopp från andra rådgivande grupper. Flera höga chefer inom det amerikanska näringslivet har lämnat sina uppdrag vilket lett till att Donald Trump har fått upplösa flera av de rådgivande grupperna.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This