Trump fortsätter att hylla Putin

Trump fortsätter att hylla Putin

Ryssland utvisar nästan 800 amerikanska diplomater som ett svära på amerikanska sanktioner. I det läget hyllar Donald Trump Valdimir V. Putin.

“I want to thank him because we’re trying to cut down on payroll, and as far as I’m concerned, I’m very thankful that he let go of a large number of people, because now we have a smaller payroll,” Mr. Trump told reporters at his golf club in Bedminster, N.J. “There’s no real reason for them to go back. So I greatly appreciate the fact that we’ve been able to cut our payroll of the United States. We’ll save a lot of money.”

Uttalandet gjordes i en lätt ton, skriver New York Times, och det är osäkert om presidenten verkligen menade det han sa eller om han försökte att skämta.

Kritik

Tidningen noterar dock att oavsett vilket så fortsätter Trump sin tradition att inte rikta minsta kritik mot Putin oavsett vad som händer länderna emellan. Något som lett till stegrad kritik även från republikanskt håll.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This