Ni vet vad det här innebär va?

Ni vet vad det här innebär va?

Google kommer att plocka bort hörlursuttaget i sina kommande modeller av mobiltelefonen Pixel. Ni vet vad det kommer att innebära va?

The biggest talking point around the upcoming Google Pixel 2 and it’s bigger sibling, the Pixel 2 XL, is whether the handsets will drop the headphone jack, and we’ve got yet more rumors suggesting it’s time to pour one out for the 3.5mm port.

A tweet shared by managing editor of 9to5Google Stephen Hall, further solidifies the current thinking that Google will drop the headphone jack on the Pixel 2 (and 2 XL), in favor of Bluetooth connectivity and the USB Type-C port for connection to audio devices.

Techradar

Innebära

Det här betyder att Samsung kommer att göra sig lustiga över Google och berätta att deras telefoner minsann har ett hörlursuttag. Det kommer också betyda att forum och ommenatrsfält kommer att fyllas av inlägg från Fandroider som kommer att berätta vilka idioter Google är och att ingen kommer att vilja köpa en Pixel 2-telefon.

Google är helt enkelt dömda till undergång.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This