Mackens guide för att fånga Legendarys

Mackens guide för att fånga Legendarys

Legendary, stora legendariska fåglar i Pokémon, kräver att du erövrar ett gym och sedan har en strategi för att fånga dem i kombination med en gnutta tur. Här är Mackens guide för att fånga Legendarys.

Legendarys släpps periodvis och under vissa tider så du kan inte fånga dem alltihop, samtidigt.

Articuno – is och flygande Legendarys som du bör attackera med eld, sten, eld och stål.

Omastar, Flareon, Arcanine, Typhlosion, Blissey, Tyranitar och Scyzion är bra val för att attackera en Articuno. Ska du välja moves och egenskaper så välj Rock throw, Fire spin, Fire fang och Bite. (Articuno finns inte längre i spelet)

 

Moltres – eld och flygande Legendarys som du attackerar med Vaperon, Golem, Tyranitar, Gyarados, Feraligatr och Omastar.  Känslig för eld, vatten och elektricitet. Bra moves och egenskaper är Rock throw, Water gun och Bite.
(finns i spelet till den 7 augusti)

 

Zapdos – elektrisk flygande Pokémon som är känslig för is och sten. Attackera med Golem, Tyranitar, Dragonite, Rhydon och Jinx. Välj Ice shard, Bite, Rock throw, Mud slap och Dragon breath.
(finns i spelet från den 7 augusti till den 14 augusti)

Besegrat

Efter det att ditt kan har besegrat en Legendary så tilldelas du ett givet antal ägg och sedan gäller det att träffa rätt för att fånga fågeln. Räkna med att det kan krävas flera lyckade raider innan du lyckas att fånga en Legendary. Du kan kasta bär för att underlätta fångsten och även om du misslyckas att fånga en Legendary så får du speciella bär för att ha varit med om att veta över ett gym och besegra en Legendary. Dessa bär och “items” ska du vara speciellt rädd om. De ger extra krafter och extra funktioner nästa gång du försöker attackera ett gym med en Legendary och fånga den.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This