Irriterande bugg stoppar fångst av raidbossar

Irriterande bugg stoppar fångst av raidbossar

Har du vunnit en raid och ska fånga en raidboss så bör du vara medveten om att den sista bollen inte är ditt sista hopp. Såvida du inte får en “critical catch” så kommer du inte att kunna fånga en Pokémon på grund av en bugg.

När du vunnit och kämpat ned ett gym så tilldelas du som bekant ett visst antal bollar som du bara kan använda för att fånga raidbossen. Du har ett givet antal bollar och du kan kasta bär och använda samma trick som du kan göra med vilken Pokémon som helst men det finns alltså en helt avgörande skillnad – den sista bollen är värdelös såvida du inte lyckas och har tur med en “critical catch”.

Pokemon Go might have its most frustrating glitch yet…if anyone can prove whether or not it’s real. Players have supposedly discovered that it’s impossible to catch a Raid Boss when a player has just one Premier Ball left, regardless how many bonuses they stack. Although plenty of players have come forward to disprove the glitch, there’s only one problem….no one has hard evidence disproving it.

Comicbook 

Tester

Det har gjorts flera tester, bland annat så har spelare kastat alla bollar utom den sista och ständigt misslyckats med att fånga även den enklaste Pokémon. Tilläggas kan att det finns spelare som hävdar motsatsen, dvs att det inte är någon bugga medan andra skriver under på att den sista bollen är värdelös. Det kanske inte heller är helt förvånande heller att det finns ungefär lika många teorier som varför som det finns pelare.

Har du råkat ut för råkat ut för att bara ha en boll kvar och kunde du i så fall fånga den Pokémon du var ute efter?

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This