iPhone 8 kan få en ny smart kamera

iPhone 8 kan få en ny smart kamera

iPhone 8 kan få en helt ny, smart kamera med kapacitet på 4K för video och 60 fps för båda kamerorna.

I tidigare modeller av iPhone så har den kamera som du tar dina bilder med och dina videor haft högre kapacitet än den som riktas mot dig och ditt ansikte. Nu kommer det uppgifter, som stöds av den läckta mjukvaran för HomePod, som tyder på att det kan komma att sitta samma kamera både framåt och bakåt i den nya modellen.

Leaked code suggests both front and rear facing iPhone 8 cameras could be capable of recording 4K video at 60 frames per second, while a new feature dubbed “SmartCam” dynamically adjusts capture settings according to scene type.

AppleInsider

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This