Hutchins förklarar sig icke skyldig

Hutchins förklarar sig icke skyldig

Marcus Hutchins som gripits av FBI, misstänkt för att ha skrivit och sålt malware, har förklarat sig icke skyldig i sitt första framträdande, sedan gripandet, i domstol.

Enligt åklagarna i målet så har Marcus Hutchins erkänt att han utvecklat och sålt malware. Enligt Hutchins försvarare så anser han sig vara oskyldig till anklagelserna. Borgen sattes till 30 000 dollar men Marcus Hutchins kommer att få tillbringa helgen i fängelse då han inte han få fram borgsensumman innan domstolen stängde på fredagen.

Loggar

Åklagarna säger sig ha loggar från olika chattjänster ute på nätet där Marcus Hutchins ska ha sagt att han skrivit och sålt malware. Hutchins ska även ha beklagat sig över att ha fått så lite betalt sedan han sålt banktrojanen Kronos på nätet, hävdar åklagarsidan.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This