Du kan ringa med nästa Apple Watch

Du kan ringa med nästa Apple Watch

Nästa Apple Watch, den tredje generationen, kommer att kunna koppla upp sig trådlöst och mot telefonnätet utan att vara beroende av din iPhone, skriver Bloomberg i en rapport.

Den nya modellen kommer att lanseras före årskiftet, skriver Bloomberg. Det som inte nämns i den artikeln är uppgifter om en ny design något som John Gruber, Daring Fireball, har fått information om.

It’s hard to overstate just how big a deal this could be. No mention in Businessweek’s report, though, of the all-new form factor that I’ve heard is coming for this year’s new watches. That tidbit came from an unconfirmed little birdie, though, so I wouldn’t bet the house on it.

John Gruber

Batteritid

Förutom storleksproblemet, att rama alla teknik i en klocka, så är batteritiden ett problem. Ju fler funktioner, ju mer saker innanför skalet som kopplar upp sig och som används hela tiden desto mer resurser slukas.

The company had planned to release an LTE-capable model last year, but chose to hold off due to battery life issues, Bloomberg News reported at the time. Cramming an LTE radio into a device as small as a watch remains a challenge, but Apple has been exploring ways to improve battery life, people familiar with the company’s work said.

Bloomberg

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This