Detta är ett stycke briljant journalistik

Detta är ett stycke briljant journalistik

Ta två pålästa och kunniga ekonomijournalister, Ali Velshi och Stephanie Ruhle, sätt sedan en av Donald Trumps propagandamegafoner i direktsändning.

Gång på gång så har vi fått höra hur mycket jobb Donald Trump har skapat – trots att det skapades fler jobb under de fyra tidigare presidenterna. Börsen och aktiemarknaden har stigit stadigt sedan 2009, trots det så tar Donald Trump åt sig äran för uppgången. Brad Thomas, författare och en av Trumps rådgivare, försöker upprepa lögnerna och de grova förenklingarna av två journalister som gör klart för honom att han kan ljuga om det i de flesta andra program men inte i det här.

Rappt och skoningslöst pulveriserat de alla argument med fakta.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This