Apples jätteblunder bekräftar iPhone 8

Apples jätteblunder bekräftar iPhone 8

Världens mest hemliga företag begick ett gigantiskt misstag och har läckt information som bekräftar flera viktiga funktioner i nya iPhone 8 och även bekräftat design och utseende.

Misstaget begicks få mjukvara tillhörande nya HomePod skulle distribueras och skickas ut internt inom Apple. Mjukvaran lades istället upp på en publik, offentlig server, vilket ledde till att den kunde laddas ned av utvecklare utanför Apple.

Nu stannar inte misstaget där utan den version som Apple lade ut var en version som inte skyddats, krypterats och försetts med digitala sigill i den omfattning som publika mjukvaror förses med.

Apple själva

Två mycket allvarliga misstag som lett till att mängder av hemlig information nu läckt ut och publicerats på nätet. Läckan är alltså Apple själva och en av de som noggrant gått igenom program och kod är utvecklaren Steven Troughton-Smith.

I mjukvaran hittades en bild på nya iPhone 8 och läckan har visat sig vara mycket skadlig för Apple då den bekräftat tidigare uppgifter och avslöjat ny information. I koden finns tydliga spår av en 3D scanning av ditt ansikte för att låsa upp din iPhone. Den avslöjar vidare att den illa skärm som finns i HomePod sannolikt är en LED-skärm.

Flera utvecklare och skribenter har dykt ned i koden och mängder av information har sedan publicerats på Twitter och i bloggar ute på nätet.

Misstag

Apples misstag är fullt paritet med när en av Apples egna utvecklare glömde nya iPhone 4, en prototyp, på en bar. Den nya modellen hamnade till slut i Gizmodos händer som publicerade bilder och som plockade isär telefonen.

Världens hemligaste företag visade sig vara den största läckan.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This