Vi börjar att komma överens

Vi börjar att komma överens

Jag har tappar räkningen på hur många gånger som jag har installerat AirMail och Fantastical för att se om kombinationen fungerar.

Jag har hoppat fram och tillbaka utan att riktigt få ordning på saker och ting. Framför allt så har Fantastical missat påminnelser och saker i sin kalender vilket i min inrutade värld är oacceptabelt.

Tillsammans

Anledningen till att jag kommit tillbaka till de här två programmen är att de fungerar synnerligen väl tillsammans och sedan har Fantastical en sinnrik funktion som det är helt obegripligt att Apples eget Calendar saknar – kalenderbokningar och påminnelser (reminders) visas i Fantastical.

Apple har som bekant delat Reminders/Påminnelser, lagt hela funktionen i ett eget program och en app vilket är ett avsteg från standarden i CalDAV. Där hör påminnelser och kalendern ihop vilket är logiskt.

Använder jag Calendar/Kalendern så visas inte Påminnelser och de visas inte i min Apple Watch eller i vyn i min iPhone. Med Fantastical så visas alla bokningar och alla påminnelser.

Överens

Nyligen uppdaterades Fantastical till version 2.4 och det är en stor uppdatering med buggfixar, prestandaförbättringar och bättre synkronisering. Nu fungerar Fantastical tillsammans med Apple Watch, tillsammans med iPhone och med alla mina andra prylar, iPad och MacBook Pro.

Vi börjar att komma överens, kort sagt.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This